close

PARAGON

Aleksa i Stefan svoju karijeru zapoceli su 2016. godine. Nakon godina provedenih u okrilju elektronske muzike, odlucili su da se oprobaju i sa druge strane DJ pulta. Karakteriše ih uvek pozitivna energija i sjajan kontakt sa publikom koju nikada ne ostavljaju ravnodušnom. Ovaj DJ dvojac jeste jedan spoj razlicitih muzickih emocija i energija kojima konstantno dopunjuju jedan drugog i kreiraju fuziju ritmova i melodija.
House i Techno, svetlost i tama, razigran gruv i mracna vožnja. Kako njih dvojica sadrže svu pomenutu raznovrsnost, odlucili su da 2017. godine stvore Techno alijas pod nazivom "PARAGON" s kojim ce publici pružiti nešto snažnije, agresivnije i pomalo sirovije.
Od klubova Drugstore, DOT, preko KPTM-a, do Gadosti, delili su pult sa Guy J-om, Jeremy Olanderom, Attache-om, Ilijom Ðokovicem, Sugar Lobby, Leom Dobricic, Nikolom Mihailovicem, i pregršt drugih di-džejeva.
Trenutno su posveceni razvijanju svog Technog zvuka preko svog Paragon alijasa cije prvo izdanje možete ocekivati do kraja godine.